Drop smøgerne, og skift til en ecig

30 juni 2018 Astrid Pedersen
Drop smøgerne, og skift til en ecig

Et rygestop er sjældent en nem sag. Vi kender sikkert alle en, der kender én, som stoppede fra dag til dag efter at have været storryger i mange årtier. Men det er desværre sjældent, at det går så let. Går du i tanker om at lægge den ubehagelige og skadelige (og meget dyre) vane på hylden, er det bare om at sætte i gang! Det er aldrig for sent at stoppe – og der er aldrig et tidspunkt, som passer bedre, end lige nu!

Bliv røgen kvit med en smart ecig

Måske har du før prøvet at holde op med at ryge ved hjælp af nikotin plaster eller nikotin tyggegummi, men uden held. Det skyldes, at en meget stor del af afhængigheden slet ikke er fysisk, men der imod handler om vane. Rygevaner kan være vanskelige at bryde, især hvis de har været bygget op igennem mange år. Måske har du faste tidspunkter i løbet af din arbejdsdag, hvor du tager en smøg med kollegerne. Eller også har du et fast ritual om at gå ud og ryge med en eller flere veninder, når I er i byen sammen.

Hvis du vil undgå den grimme lugt af røg fra cigaretter, som hænger i dit hår og i dit tøj, når du har dyrket din last, kan du overveje at skifte de konventionelle cigaretter ud med en elektronisk cigaret – en såkaldt ecig. En ecig giver følelsen af at ryge, men da der kun udvikles damp fra den påfyldte E væske, undgår du den ulækre stank, den dårlige ånde, og de gule negle og tænder. Men du kan stadig nyde din ecig sammen med kolleger eller venner, på jobbet såvel som på byturen. Og det er der faktisk flere og flere, der gør. Hos prodamp.dk kan du finde startsæt til dit rygestop indeholdende alt, hvad du skal bruge til at skifte dine smøger ud med en ecig.

Flere Nyheder