En øjenlæge kan hjælpe dig med forskellige øjenproblemer

02 januar 2020 Frederik Mikkelsen
En øjenlæge kan hjælpe dig med forskellige øjenproblemer

Hvis du har problemer med øjnene, kan det være at din læge sender dig videre til en øjenlæge. Det skyldes at øjenlæger har mere erfaring indenfor dette område, og har de rette midler til at lægge en plan til dig. Din egen læge vil som regel henvise dig en bestemt øjnelæge. Der findes mange gode klinikker rundt omkring i Danmark, så din læge vil normalt vælge den øjenlæge, der ligger tættest på. Find en øjenlæge allerede i dag, så du kan få styr på dine øjenproblemer så hurtigt som muligt.

Ventetiden kan variere afhængig af øjenproblem

En øjenlæge kan hjælpe dig med mange forskellige slags behandlinger. Du kan f.eks. blive behandlet for tørre øjne, grå eller grøn stær, akutte øjneproblemer, bygkorn og meget mere. Det er meget forskelligt hvor hurtigt du kan få en tid hos øjenlægen. Ved akutte tilfælde kan du komme til med det samme. Hvis du har tørre øjne eller dit barn skal have tjekket øjnene kan der være længere ventetid. Ved ikke akutte tilfælde kan der gå op til 20 uger før du får en tid. Du kan være heldig at blive ringet op, hvis der skulle komme et afbud.

 

Øjenlæger gør et fantastisk stykke arbejde

Det er vigtigt at du opsøger din læge hvis du oplever øjenproblemer. Der vil altid være en årsag til problemet. Det kan være svært at udrede dit øjenproblem, da det kan skyldes mange ting afhængig af dine symptomer. Du kan f.eks. have hornhinde infektion, øjenallergi eller øjentørhed. Klinikkerne har alle de rette redskaber og apparater til at kunne lave en grundig undersøgelse af dig. Øjenlæger er meget omhyggelige og giver sig god tid til at undersøge deres patienter. Efter endt undersøgelse vil øjenlægen ligge en plan til dig. På denne måde kan du komme videre og forhåbentligt få det bedre med øjnene. Nogen patienter skal tilses af øjenlægen noget oftere afhængig af hvad lidelsen er.

 

Flere Nyheder