Erfaringer med logo design kan man tage med sig til senere

14 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Ved at øve sig bliver man mester.

Det kan føles som en stejl læringskurve til at starte med, hvis man ikke lige fornemmer, det er noget, man har flair for, men man bliver nødt til at gøre det.

Det er måske ikke en hobby, som man allerede har en passion for, så man kan kæmpe sig over de pukler, der tynger en ned i starten, hvorefter det bliver mere interessant for en at arbejde med og have det sjovt med.

Hvis det er en pligt, så kan det godt blive noget, hvor man skal tage sig selv i nakken og kæmpe sig igennem det, indtil man kommer dertil, hvor man mere kan udføre det på autopilot og måske endda finde en anelse interesse og lyst i at gøre det.

Det bliver i hvert fald nemmere med tiden, så man kan gøre det hurtigere, men stadig med samme kvalitet, som da man havde besvær med det i starten og virkelig skulle tage det langsomt og gennemtjekke hvert led.

Sådan kan det også være angående at lære at lave et logo design.

logo design

Har man lært at lave logo design, kan man gøre det igen

Det tog nok lang tid at finde på et godt logo sidst, men det var også vigtigt, at man virkelig gjorde sig grundige overvejelser og tanker over, hvordan man endte med at lave ens logo, og hvordan det skulle se ud.

Det skulle testes på mange områder, og man endte med at have mange instanser indover, der skulle rette det til og acceptere det i sidste ende.

Når man så var færdig med det, så var det ikke ligefrem fordi, man higede efter at gøre det igen, for det var lidt en opslidende proces sidst.

Men nu har man trods alt lært det, så når det måske kommer på tale en anden gang, så kan man gøre det mere effektivt og måske endnu flottere på kortere tid.

Flere Nyheder