Få hjælp til at få erstatning efter en soloulykke

01 november 2016 Emilie Jacobsen

Hvis du har været ude for en soloulykke, har du stadig mulighed for at få erstatning. En soloulykke er en ulykke, hvor der ikke er andre involveret. Det er altså kun dig og din bil. Du kan få erstatning, hvis du har tegnet en ulykkesforsiking og en førerpladsforsikring i forbindelse med bilens kaskoforsikring. Det betyder, at du kan få erstatning for personskader og for skader på bilen, der er sket ved en soloulykke. 

Når der er tale om store erstatninger, kan det være rart for dig, at du kan få hjælp af en erstatningsadvokat. Advokaten kan få sagen til at gå meget nemmere og hurtigere for dig. Det kan ikke mindst være rart, når du har meget andet at tænke på efter ulykken. Det kan være psykiske og fysiske skader efter ulykken. Det kan også være materielle skader på bilen. 

Hos advokatfirmaet Hviid Advokater har de stor erfaring med at føre erstatningssager efter soloulykker. De kan derfor hjælpe dig hele vejen igennem sagen. 

Når du skal have erstatning for fysiske skader, er det vigtigt, at de bliver dokumenteret. Det vil sige, at du skal tale med en læge, der undersøger dig og beskriver omfanget af dine skader. På den måde er du bedst sikret at få udbetalt din forsikring. En erstatningsadvokat kan altid hjælpe dig med, hvordan du bedst kan få dokumenteret dine skader, så du er bedst muligt stillet i forhold til din forsikring. 

Mange forsikringer dækker også, hvis du har fået varige psykiske skader efter din soloulykke. Det kan være angst, depression eller lignende. Igen er det vigtigt, at du får dokumenteret din lidelse. Det skal også sandsynliggøres, at den har noget med ulykken at gøre. Det kan din erstatningsadvokat også hjælpe dig med. 

Endelig er der eventuelle materielle skader på din bil. Det vil klart være det mindste af dine problemer, men det er alligevel vigtigt at få erstatning for også. Det er dyrt at købe en ny bil, og det er derfor en god ide at få de penge fra forsikringen, som du har mulighed for. Igen er det vigtigt med dokumentation, samt at du kan bevise, at skaderne stammer fra ulykken. 

Hos Hviid Advokater får du professionel hjælp hele vejen igennem forløbet, til du står med erstatningen i hånden. Selvom du skal bruge nogle penge på en advokat, kommer de med en uvurderlig hjælp, der sikrer dig endnu flere penge, end du ellers ville have fået. 

Flere Nyheder