Få hjælp til bolighandlen fra erfaren og billig boligadvokat

Skal du købe fast ejendom, så er det en rigtig god ide at hyre en boligadvokat til at hjælpe dig. Det gælder, uanset om der er tale om en villa, ejerlejlighed, andelsbolig, byggegrund, forældrekøb, færdighusprojekt, handel uden mægler (selvsalg) eller entreprisekontrakt. Årsagen er, at der er rigtig mange muligheder for at købe katten i sækken, hvis man ikke lige får læst tilstandsrapporten ordentligt igennem eller læst det, som står skrevet med småt i alle de andre dokumenter. Du kan spare dig selv for mange ubehagelige overraskelser ved at betale en boligadvokat for foretage en grundig juridisk kontrol af dokumenterne, så du sikrer dig, at alt er i orden, inden du underskriver købsaftalen.

Online boligadvokat tilbyder fleksibilitet og faste lave priser

Men hvilken boligadvokat skal du så vælge? Du kan eksempelvis søge online og sammenligne de forskellige ydelser og priser. Leder du efter en boligadvokat København, så kan du f.eks. vælge Hviids Boligadvokater, som har 27 års erfaring og tilbyder kompetent rådgivning til faste lave priser. Du køber ganske enkelt en pakke, som indeholder advokatrådgivning, skødeskrivning, tinglysning og refusionsopgørelse, og som f.eks. har en fast pris på 6.900 kr. inkl. Moms, hvis der er tale om en villa, lejlighed eller andel. Ved forældrekøb er prisen 8.500 kroner, og ved køb af færdighusprojekt er prisen 12.000 kroner. På hjemmesiden Boligadvokater.info er det muligt at se alle priserne, og her kan du også læse mere om, hvad det er for dokumenter, som Hviids Boligadvokater gennemgår. Du kan kontakte dem via kontaktformularen, og de vil svare dig tilbage inden for 15 minutter på hverdage enten på telefonen eller på e-mail. Fordelen ved, at al kontakt foregår online er, at det er mere fleksibelt for dig, for du slipper for at skulle møde op på boligadvokatens kontor til et bestemt tidspunkt. Hviids Boligadvokater tilbyder yderst professionel rådgivning til lave priser, sammenlignet med andre boligadvokater på markedet, og firmaet har afdelinger over hele landet i f.eks. Aalborg, Kolding, Esbjerg, Odense, Roskilde og København. På hjemmesiden finder du en oversigt over samtlige afdelinger med adresser og telefonnumre.

Find mere information om boligkøb

Vil du gerne vide mere om bolighandel eller opdatere din viden på området, så kan du læse den ”Bolighandel guide”, som findes på hjemmesiden. Her gennemgås trin-for-trin det traditionelle forløb i en bolighandel, og her kan du læse mere om, hvad de forskellige dokumenter indeholder, som advokaten gennemgår. Du finder også gode råd i forbindelse med køb af forskellige typer af boliger samt en ordbog om fast ejendom. Dermed kan du være godt klædt på, når du skal ud og handle bolig. Men husk boligadvokaten!