Find den rette fagperson til at forestå gulvafslibning i København

24 februar 2019 Astrid Pedersen
Find den rette fagperson til at forestå gulvafslibning i København

Et trægulv, som ikke modtager den fornødne pleje og vedligeholdelse i henhold til træværkets behandling, vil hurtigt blive slidt og træt i overfladen. Træ er et organisk materiale, som lever og ånder, og som af samme grund er sårbart over for slitage. Hvis dit trægulv tilmed er behandlet med en ikke forseglende efterbehandling – for eksempel olie, lud eller sæbe – er det ekstra og særligt vigtigt, at du sørger for på jævnlig basis at vaske gulvet med særlig plejende sæbe, så den beskyttende hinde af olie eller sæbe, som fugter og nærer træværket og dermed gør det modstandsdygtigt over for slitage.

Desværre oplever mange, som får sæbebehandlet deres nylagte trægulv, at denne beskyttende hinde bliver slidt hurtigt igennem. Når dette sker, vil skidt og støv blive trådt ned i træværkets porøse fibre, således at gulvets overflade bliver mat og grålig. Dette kaldes for slidspor, og de optræder mest udtalt der, hvor gulvet anvendes mest. Er dit gulv således præget af grålige plamager i gennemgangen mellem døre eller foran sofaen, er dette et sikkert tegn på, at dit gulv er så slidt, at det kun vil kunne reddes med en gulvslibning.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel håndværker til at forestå min gulvslibning?

De fleste gulve kan tåle en gulvslibning, da en gulvslibning er en langt mere skånsom behandling end en gulvafhøvling. Alligevel anbefales det, at du vælger en dygtig og erfaren fagperson til opgaven. En håndværker med stor ekspertise inden for – og erfaring med – gulvslibning og behandling af trægulve har bedre forudsætninger for at opnå et ensartet og holdbart resultat, end du selv har. Samtidig vil en gulvmand M/K kunne rådgive dig i forhold til efterbehandling af dit trægulv samt vejlede dig i de pleje og vedligeholdelsesrutiner, som er vigtige at overholde for at bevare gulvet pænt og skinnende.

For et godt tilbud på gulvslibning København, kig forbi gulvkanonen.dk

Flere Nyheder