Find en boligadvokat med stor erfaring

Når du skal købe en bolig, er der rigtig mange faldgrupper, som du skal være opmærksom på. Der er et væld af dokumenter, som der skal være styr på og mange aftaler der skal på plads. Derfor har du brug for en uvildig rådgivning, en boligadvokat, som arbejder for at optimere alle dine forhold i forbindelse med boligkøbet.
Vælger du en boligadvokat hos Hviid advokat får du en pakke, der både indeholder en advokatrådgivning til gennemgang af alle dokumenter, du får skrevet og tinglyst skødet, og får lavet en refusionsopgørelse, der afslutter handlen med mægleren. Hviid advokater har en fast pris på kr. 6.900,-. Der indledes med en gratis første samtale, og du er garanteret for en 100 procent uvildig rådgivning, hvor det er dine behov, der er i fokus.

Stor erfaring

Hos Hviid advokater får du en rådgivning med stor erfaring i boligmarkedet. I hele 27 år har de været i branchen, og har medvirket til gennemførelse af mere end 12.000 bolighandler. Hviid advokater har kontorer i alle de store danske byer. Bor du eksempelvis i Odense, kan du få en boligadvokat med stor viden om lokalområdet og med kendskab til de faldgrupper, der evt. er i Odense om omegn. Hviid advokater er stedet at henvende sig, når du boligadvokat Odense.

Kontakt en boligadvokat, før du kigger på bolig

Det er altid en god ide at tage kontakt til en boligadvokat inden du begynder at kigge på bolig, så du er godt forberedt. For det kan virkelig gå hurtigt med at forelske sig i en bolig, og så er det godt at være forberedt til at kunne handle. Et alternativ er dog at få indføjet et advokatforbehold i købskontrakten, så du har mulighed for at komme ud af aftalen og fortryde købet, når du advokat efterfølgende har set på papirerne og måske fraråder dig at købe boligen.

Altid uafhængig

Ejendomsmægleren er som udgangspunkt rådgiver for sælger, mens bankrådgivere og rådgivere i forsikringsselskaber og realkreditinstituer har fokus på at sælge de produkter, som du kan tilbyde. Men laver du en aftale med en boligadvokat, er du sikker på at få en rådgivning med fokus på dine behov. Du får en ærlig vurdering af din situation, og nogle klare råd for hvad der er det bedste valg for dig. Dermed kan du i ro og mag få overblikket over alle dokumenter og afslutte alle aftaler, så du med sindsro kan kaste dig ud i livet som boligejer.