Giv dit gulv nyt liv med en professionel gulvafslibning

05 september 2017 Astrid Pedersen
Giv dit gulv nyt liv med en professionel gulvafslibning

Der er mange charmerende ting ved ældre huse og lejligheder – og faktisk viser det sig ofte, at disse bygninger samtidig er mere holdbare over for elementerne og det daglige slid, end bygninger af nyere dato. I gamle dage opførte man huse, der skulle kunne holde længe, i kvalitets materialer og med stor omhu og sans for detaljen. Netop derfor er huse og lejligheder fra før 1930 meget populære blandt såvel liebhavere som mere mondæne købere – og jo mere af interiøret, der står som oprindeligt tiltænkt, jo bedre. Fyldningsdøre, originale trægulve, vindues rammer og dørkarme, stuk og rosetter i loftet, originalt terrazzo gulv i badeværelset og lignende er alle med til at tilføre boligen ekstra værdi hvis disse elementer vel at mærke er velplejede og fremstår i al deres fordums glans og herlighed.

Især trægulve er i høj kurs, hvis de er originale, velplejede, og fri for misfarvninger, knirkende gulvbrædder og nedtrådt skidt og støv. Hvis du har negligeret dit gulv gennem flere år og ikke sørget for, at det fik den nødvendige pleje i form af olie, sæbe eller lud, vil de med tiden falme og blive trist og gråligt i overfladen. Ud over det, at et uplejet og forsømt gulv fremstår uindbydende og kedeligt, giver det også indtryk af en generelt lav standard for såvel rengøring som vedligeholdelse – og dette vil trække ned hos en potentiel køber. Derfor er det en god idé at få sat dit originale trægulv i stand forud for et eventuelt salg – som en investering.

En god og professionel behandling af dit trægulv behøver ikke være så radikal som en decideret gulvafhøvling. I mange tilfælde vil det være fuldt ud tilstrækkeligt at få en erfaren gulvsliber til at slibe det øverste lag af træværket, og dernæst give det en god og nærende efterbehandling. Di trægulv kan sagtens komme til at stråle igen – du kan læse mere på https://gkservice.dk/gulvafslibning-nyborg/

Flere Nyheder