Hos Hviid advokater finder du dedikerede advokater

Søger du et sted, hvor du kan finde dedikerede advokater, der står klar til at løse din juridisk opgave, og hvor forventninger til resultat, tidshorisont og pris altid bliver afstemt åbnet og ærligt? Så er svaret Hviid advokater.

Via hviidadvokater.dk kan du få masser af informationer om en advokatvirksomhed, der har kontorer i alle de store danske byer. Skal du bruge en advokat i Odense eller i andre af de store danske byer, så er det Hviid advokater, du skal rette henvendelse til. Her får du lokalkendskab til lige præcis dit lokalområde alle steder i Danmark. Generelt kombineres juridiske problemstillinger med praktiske løsninger på enkel vis og i et sprog, som er til at forstå. Hviid advokater har fokus på at være grundige, tilgængelige og hurtige med kundernes behov i centrum.

Støtte ved en retsag

Er du af den ene eller den anden grund blevet involveret i en retsag, så er det naturligvis en god ide at alliere sig med en advokat. Denne advokat skal have møderet for den ret, hvor sagen føres. Dette naturligvis også hvis du selv overvejer et salgsanlæg. I dette tilfælde er det først og fremmest vigtigt at gøre sig klart om den givne sag kan betale sig at få afklaret. Er du i tvivl om dette, så bør du tage kontakt til en advokat, som kan rådgive dig herom. I denne forbindelse er det også ekstra vigtigt at tage hensyn til at en sag tager lang tid. Hviid advokater er eksperter i at vurdere, hvornår det kan betale sig at føre sag. Men naturligvis kan de også håndtere din sag ved en række andre tvister.

Skal du starte virksomhed?

Går du med planer om at starte din egen virksomhed, så er det en god ide at benytte en advokat til at rådgive omkring hvilken type virksomhed. De specialiserede advokater hos Hviid er eksperter i at matche erhvervslivets behov med fokus på høj juridisk faglighed kombineret med forretningsmæssige forståelse. Dermed kan du blive klogere på, om du skal vælge at lave et selskab af den ene eller anden art. Overordnet set findes grundlæggende to virksomhedstyper. Nemlig virksomhedsdrift med begrænset ansvar og uden begrænset ansvar. i førstnævnte kategori er mulighederne et aktieselskab eller et anpartsselskab, mens der i sidstnævnte kategori er mulighed for enten et interessentselskab eller en enkeltmandsvirksomhed. Endnu en mulighed er et iværksætterselskab, der er en særlig form for anpartsselskab med specielle forhold. Desuden er det hos Hviid advokater også eksperter i alt jura omkring kontrakter og erhvervslejeret, så du kan modtage rådgivning til alle jeres behov i virksomheden.