Mandestrip – når du har lyst til en fræk aften i selskab med veninderne

31 oktober 2017 Astrid Pedersen
Mandestrip - når du har lyst til en fræk aften i selskab med veninderne

Har du tit tænkt på, at du gerne ville opleve et professionelt mandestrip show a la Chippendales, men aldrig rigtig kunne samle mod til dig og få bestilt billetter – endsige stå i kø sammen med tusindvis af andre kvinder? Så var det måske en idé, at du og veninderne arrangerede en rigtig mandestrip aften hjemme hos én af jer i stedet!

Gå ikke forgæves i byen – lad mandestrip showet komme til dig!

Med en dygtig mandestripper, som ved hvordan man leverer et gedigent show, kan du og de andre piger få en aften, I sent vil glemme. I kan helt selv sammensætte jeres idéelle mandestrip show, og selv bestemme, hvor langt det skal være, og hvad der skal foregå: Skal der være sexlegetøj involveret, eller skal mandestripperen holde sig til frække og inciterende dansetrin? Skal der sættes en pole op, så I kan nyde et forrygende og flot poledancer show, eller skal der måske inkluderes en lap dance? Skal mandestripperen smide tøjet helt – eller skal han holde sig til at strippe ned til boxershorts?

Kig ind på poledancer.dk og find en dygtig og rutineret mandestripper, som ved hvordan man leverer et mandestrip show, der går lige til stregen – men aldrig over.

 

Flere Nyheder