Sæt mindst 25 % af dit møbelbudget af til at købe lamper for

11 juni 2018 Emilie Jacobsen
Sæt mindst 25 % af dit møbelbudget af til at købe lamper for

De færreste af os tænker over lamperne, når de først hænger der. Men der er faktisk virkelig vigtige, og hvis de ikke var der, ville du helt sikkert lægge mærke til dem. Derudover er lamperne med til at udsmykke et rum på en måde, som ikke ret mange andre møbler kan. Derfor er det en god ide, at du sætter i hvert fald 25 % af dit møbelbudget af til at købe lamper for. På den måde kan du være sikker på, at du altid har råd til at købe nogle flotte og smukke lamper, som du kan hænge op i dit hjem. 

En af de former for lamper, som det er særligt vigtigt, at du har fokus på, er pendler. Det er lamper, der hænger ned fra loftet, og som for eksempel kan hænge over spisebordet, i køkkenet, i soveværelset, ja, der er faktisk ikke det sted, hvor det ikke er med til at gøre rummet både hyggeligere og mere funktionelt, at der hænger en pendel. Derfor kan du med fordel sætte i hvert fald 50 % af dit lampebudget af til at købe netop dem. 

Når du køber en ny pendel, er det en god ide, at du vælger en i en god kvalitet. Det smarteste vil derfor være, at du vælger en designerpendel. På den måde kan du være sikker på, at din pendel kan holde i mange år fremover, samtidig med at du får en smuk pendel, der er med til at pynte i lokalet. 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af pendler i godt design, er på webshoppen andlight.dk. De har mange forskellige former for lamper at vælge imellem. Når du skal have en ny pendel, har du derfor rigtig mange muligheder for at finde en, der passer til din stil, da det jo kan være meget forskelligt, hvilken form for pendel du foretrækker. Læs mere på https://andlight.dk/shop/pendler-176c1.html 

Flere Nyheder