Seo for begyndere: Sådan kommer du i gang med seo på din hjemmeside

16 februar 2018 Emilie Jacobsen
Seo for begyndere: Sådan kommer du i gang med seo på din hjemmeside

Har du en hjemmeside, hvor du aldrig har taget hensyn til seo, men som du nu gerne vil have højere op i søgningerne på Google, ligger der nu et kæmpe arbejde foran dig. For der er en række forskellige faktorer, som Google kigger på, når de skal finde ud af, hvor en hjemmeside skal ligge henne. Alle sider kommer til at ligge efter relevans, så det er vigtigt, at du har noget relevant indhold på siden. Der er dog også en række andre faktorer, der spiller ind. Det kan for eksempel være, om du har en side, der er mobilevenlig. 

Det bliver endnu mere kompliceret af, at Google ikke nødvendigvis fortæller, hvad de indekserer siderne efter. For eksempel er der nogle, der mener, at Google også ser på, hvor hurtigt folk går væk fra din side, når de er klikket ind på den. 

Heldigvis findes der en række guides om seo for begyndere på nettet. De kan være med til at gøre, at du nemt selv kan gå i gang med at se på din hjemmeside og få rettet en række af fejlene på egen hånd. En af de bedste guides er lavet af det danske firma Klikko, der har stor erfaring med at hjælpe andre firmaer med at opnå en bedre placering på Google. 

Flere Nyheder