Sørg for at din pakke bliver leveret direkte til døren – i USA

08 september 2017 Emilie Jacobsen
Sørg for at din pakke bliver leveret direkte til døren - i USA

Når du skal sende noget værdifuldt eller vigtigt, er det rart at vide, at det bliver leveret direkte til døren. Det er også med til at gøre det meget nemmere for den, der skal modtage din pakke. Hvis du gerne vil finde et firma, der kan sende din pakke direkte til døren i USA – og gøre det billigst vel at mærke – er det en god ide for dig at gå ind på en af de mange sammenligningssider, der er kommet på området. Det kan for eksempel være https://www.pakke.dk/pakke-til-usa

På siderne samarbejder de med forskellige fragtfirmaer. Det gør, at de har helt styr på, hvad betingelserne er for de forskellige firmaer. Når du søger på deres side efter priser, kan du altså nemt se, om firmaet leverer pakken til døren i USA eller ej. Mange af dem afhenter også pakken ved din dør her i Danmark. Det er en god mulighed for dig for at slippe for at skulle aflevere pakken et sted. Du kan bare sidde derhjemme og lave noget andet og vente på, at de kommer og henter pakken. 

På siderne får du som regel vist tre forskellige priser. Det er den billigste pris, hvor det som regel også tager længst tid for pakken at nå frem. Det betyder dog ikke, at de ikke leverer den ved døren. Det kan de sagtens gøre. Der er også en mellempris, hvor både pris og leveringstid ligger et sted midt i mellem den dyre og den billige. Så er der selvfølgelig den dyre pris. Der er en meget hurtig leveringstid, som regel kan de have din pakke fremme ved døren i USA allerede næste dag inden kl. 12. Hvis det er noget, der haster, er det altså en god løsning for dig. Men det er selvfølgelig også en løsning, som du kommer til at betale lidt ekstra for. 

Flere Nyheder