Vær fælles om at skabe en god stemning til Power bi kurser

20 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Vær fælles om at skabe en god stemning til Power bi kurser

Selvfølgelig vil kursusudbyderne være gode til at lægge den gode grundstemning til, at man får et godt miljø, indeklima og stemning til Power BI kurser.
Her kan man bare selv se, hvad 4D.dk gør af gavn for deres kursister som udgangspunkt.

Dog er det også værd at betragte lidt som en tenniskamp: hvis ikke serven bliver returneret, eller i det mindste forsøgt på dette, så kan det hurtigt ende i at blive dødens pølse at skulle gennemføre et kursus, ligegyldigt hvor gode udbydere, såsom 4Dk.dk, man har at gøre med.

Derfor ligger der også et medansvar hos kursisterne og deltagerne generelt, at man er med til at sørge for, at man får en god oplevelse ud af kurset i Power BI.

Man kan nå få så spændende undervisning, godt materiale, sidde på gode stole, hav fornem aircondition, tilstødende interessant kantine og meget mere, men hvis stemningen er decideret dårlig eller rædselsfuld, så gider man dårligt dukke op fra gang til gang, hvis kurset forløber over flere dage.

Det er jo ikke fordi, I som kursister behøver være de bedste venner, og det gælder også selvom man er blevet sendt på kursus som medarbejdere, og man ikke møder deciderede fremmede til kurset, men man kan godt sørge for, at det bliver en positiv oplevelse, selvom man er forskellige som mennesker.

Man ser blandt andet, at nogle kursister deltager i et kursus for at blive optimeret til at søge et job, som de andre kursusdeltagere også har udset sig, og så kan der opstå en konkurrencestemning om at psyke de andre deltagere og trumfe dem, så de skal få en fornemmelse af, at de godt kan droppe at søge den nævnte stilling.

Men husk på, at I alle er der for at tilegne jer spændende viden, som man kan bruge senere hen i andre sammenhænge, og I sammen gerne skal have valuta for jeres kursuspenge.

Flere Nyheder